OM ADVERR

HVIS VI SKULLE BESKRIVE OS SELV MED 39 ORD

Hos Adverr skriver vi dine tekster, producerer dine videoer, analyserer din målgruppe, engagerer dine følgere og optimerer dine annoncer. Vi håndterer den analytiske og kreative tilgang til at skabe en succesfuld Facebook-side, og udnytte Facebook som en fast salgskanal.

HOLDET BAG

Hos Adverr er vi eksperter i markedsføring på Facebook. Vi er et ungt og ambitiøst team, der alle besidder forskellige kompetencer indenfor markedsføring på Facebook-ejede medier. Vores kompetencer spænder vidt fra annoncering, til produktion af højkvalitetsindhold.

Ved at vælge os til styring af dine Facebook-ejede medier, får du eksperter med kompetencer inden for mediets mange muligheder. Dermed sikrer du at få fuldt udbytte af disse muligheder. Det betyder, at du i stedet for at skulle ansætte én medarbejder til styrring af alle aktiviteter, får et hold af specialister med fokus på hver deres kompetenceområde.

VI ER SPECIALISTER!

Vi er specialister i at hjælpe virksomheder, med at udbygge og få fuldt udbytte af deres aktiviteter på Facebook. Vi har stor erfaring med mange forskellige typer kunder fra forskellige brancher, som kræver mange forskellige ydelser og fokusområder. Det betyder, at vi kan tilbyde en styring, der inkluderer alt det som din virksomhed har brug for på Facebook-ejede medier, og samler det hele under et tag.

Hvad end din virksomhed har brug for rådgivning, videoproduktion, content-produktion, annoncering eller noget helt femte, så er vi altid klar til at hjælpe.

TEAMET

 • Ejer & Stifter
  Martin Ipsen
 • Creative Director
  Lasse Jensen
 • Strategy Manager
  Niclas Jeppesen
 • Graphic Designer
  Cecilie Anita Clausen
 • Content Manager
  Markus André Sønke

HVAD KAN VI GØRE FOR DIG?

ANNONCERING

Vi er eksperter i annoncering på Facebook. Derfor kan vi hjælpe din virksomhed med den helt rette opsætning.

CONTENT

Med en kreativ tilgang, og dataorienteret tilgang, kan vi hjælpe din virksomhed med, at udvikle og optimere det helt rigtige indhold til dine følgere.

RÅDGIVNING

De sociale medier sover aldrig. Derfor er løbende rådgivning og tilrettelæggelse af indsatsen på Facebook nødvendig. Lad os være din sparringspartner på vejen mod succes.

SKAL VI OGSÅ HJÆLPE DIG?

Kontakt os i dag, så vi kan tage en snak om hvordan du får mest ud af Facebook. Som du kan se, så synes vi det er hamrende sjovt, at hjælpe andre på vejen mod succes.

SKAL VI OGSÅ HJÆLPE DIG?

Kontakt os i dag, så vi kan tage en snak om hvordan du får mest ud af Facebook. Som du kan se, så synes vi det er hamrende sjovt, at hjælpe andre på vejen mod succes.

Åben chat
1
Close chat
Hej, tryk på start for at få hjælp eller for spørgsmål :-)

Start