Facebook annoncering

FACEBOOK ANNONCERING

Vi er eksperter i annoncering på Facebook

FACEBOOK ANNONCERING

Facebook er verdens største sociale medie, og med mere end 3,6 mio. danske brugere, er det blevet vigtigt, hvis ikke en nødvendighed, i enhver virksomhedsstrategi, da alle målgrupper fra 13-65+ bruger og interagerer dagligt på Facebook.

Med Facebook annoncering har du mulighed for, at ramme dine kunder hvor de bruger det meste af deres tid. På den måde kan du bruge Facebook som en fast salgskanal til din webshop eller butik, eller skabe øget opmærksomhed omkring dit brand.

Ved hjælp af Facebooks pixel har du mulighed for præcist at spore hvordan dine annoncer præsterer, og kan derved hurtigt få et overblik over om Facebook annoncering skaber et overskud for din virksomhed.

Hos Adverr er vi eksperter i, at skabe det størst mulige overskud til dig ved hjælp af annoncer på Facebook.

HA’ EN KLAR MÅLSÆTNING OG FÅ SUCCES

Der findes mange forskellige annoncemuligheder på Facebook, og det er derfor vigtigt, at du er klar over din målsætning, inden du går i gang med at arbejde med Facebook annoncering.

Du skal altså tage stilling til, om det er vigtigt dine mulige kunder bliver gjort opmærksomme på dit produkt, eller om du vil skabe salg på din webshop.

Med Facebook annoncering har du blandt andet mulighed for at:

  • Øge omsætningen på din webshop
  • Forbedre kenskabet til dit brand/produkt
  • Øge trafikken på din hjemmeside
  • Få fans til din Facebook-side
  • Indsamle leads(f.eks. emails)
  • Få flere videovisninger

Ved at være fuldstændig klar over din målsætning slipper du for, at bruge dine penge forkert, og dermed skaber du det størst mulige overskud via dine annoncer. Alt kan spores direkte via Facebooks pixel, og du kommer derfor hurtigt til at vide hvor meget værdi dine Facebook annoncer tilfører din virksomhed.

FIND FREM TIL DEN RIGTIGE MÅLGRUPPE

Facebook har en stor brugerflade, og har dermed også mange forskellige muligheder i forhold til valg af målgruppe. Det er derfor vigtigt, at du hele tiden tester dine målgrupper, så du kan øge budgettet på de annoncer, der genererer den største værdi for dig.

Med vores hjælp kan du hurtigt få testet dine mulige målgrupper igennem, så du undgår at bruge penge på personer, der alligevel ikke er interesseret i dit brand eller produkt. Du finder også ud af, hvordan dine tidligere besøgende reagerer på dine annoncer.

På den måde kan du med Facebook annoncering lave en effektiv markedsanalyse, der direkte viser dig hvordan dine kunder reagerer på dit brand eller produkt, hvilket altså kan bruges udover Facebooks verden.

DE TJENER PENGE MED FACEBOOK ANNONCERING

Vi viser her et udsnit af nogle af vores kunder, som vi har hjulpet med at skabe værdi og tjene penge ved hjælp af annoncering på Facebook.

Klik på ét af billederne, og se hvordan vi har vendt de forskellige problemstillinger til et overskud med Facebook som kanal.

SKAL VI OGSÅ HJÆLPE DIG?

Kontakt os i dag, så vi kan tage en snak om hvordan du får mest ud af Facebook. Som du kan se, så synes vi det er hamrende sjovt, at hjælpe andre på vejen mod succes.

SKAL VI OGSÅ HJÆLPE DIG?

Kontakt os i dag, så vi kan tage en snak om hvordan du får mest ud af Facebook. Som du kan se, så synes vi det er hamrende sjovt, at hjælpe andre på vejen mod succes.

HVORFOR SKAL DU BRUGE FACEBOOK ANNONCERING?

Facebook har over 3,6 mio. aktive Facebook-brugere i Danmark, der hver dag i gennemsnit bruger 50 minutter på platformen, hvoraf de åbner Facebook på telefonen 14 gange dagligt. Du har altså mulighed for at målrette din målgruppe lige meget hvor de befinder sig, når du bruger Facebook annoncering. Derudover har du en bred vifte af mere avancerede værktøjer, der kan være med til at øge kendskabet til din målgruppe, så du får mest muligt ud af hver krone du bruger på Facebook.

Der er mange gode grunde til at bruge Facebook annoncering. Du har måske allerede selv været i gang, og har stiftet bekendtskab med nogle af de funktioner Facebook tilbyder den almindelige virksomhed. Det kan være at du har fået nogle gode resultater, men hvem siger at det ikke kan blive bedre?

Hos Adverr er vi eksperter i Facebook annoncering og eksekvering af indhold på verdens største sociale medie. Vi bruger al vores tid på at forbedre vores kunders resultater, og sørger for at vores kunder får mest muligt ud af deres annoncekroner. Ved at tilknytte os som samarbejdspartner får du muligheden for at forbedre dine resultater på Facebook via vores analytiske tilgang til mediet.

Data er et nøgleord, når vi arbejder for vores kunder, og vi ser analyse som det vigtigste værktøj på vejen mod succes på Facebook, uanset om vi snakker indhold til din virksomheds Facebook-side, eller annoncering på Facebook.

I samarbejde med dig laver vi sammen en strategi, der forener dine virksomhedsværdier og nuværende strategier med de muligheder som Facebook tilbyder, så du sikrer dig det bedste samspil mellem alle aktiver i en eventuel kampagne.

Hvis du er i tvivl om hvordan du kan skabe vækst i din virksomhed med Facebook annoncering, så er vi altid klar på at hjælpe, og fortælle om mulighederne for lige netop dig. Vi har endnu ikke mødt den virksomhed, der ikke har kunne drage fordel af at bruge Facebook. Derfor ser vi ikke kun Facebook som verdens største sociale medie, men også som verdens stærkeste medie, der kan bruges til at skabe synergi med mange andre medier.