Facebook Content

FACEBOOK CONTENT

Skab relationer til dine følgere med Facebook content!

STYRK DIT BRAND MED HØJKVALITETSINDHOLD PÅ FACEBOOK

På Facebook finder man over 3,6 mio. danskere, som hver dag bruger mange timer på at se, læse og interagere med alt indholdet i deres nyhedsstrøm, hvor indhold fra både venner, familie, medier, brands og virksomheder er blandet sammen.

Du kan derfor med hjælp af Facebook content skabe en unik forbindelse mellem din virksomhed og dine kunder ved aktivt, at være tilstede og vise dem indhold der skaber værdi for dem.

Ved at arbejde med en målrettet Facebook-strategi, får du mange flere visninger og interaktioner fra dine brugere. Derudover får du muligheden for, at ramme dine følgere kontinuerligt, så dit brand eller produkt altid er ”top-of-mind”.

OPBYG EN STÆRK FACEBOOK-SIDE

Personer der ”synes godt om” din virksomhed på sociale medier, er 84% mere tilbøjelige til at købe end andre. Det er derfor vigtigt, at du hele tiden har en aktiv tilstedeværelse, så du kan opbygge eller vedligeholde en stærk Facebook-side med meget aktivitet.

Hos Adverr er vi eksperter i, at udnytte Facebook content bedst muligt i forhold til de muligheder Facebook har at tilbyde. Vi hjælper med at udforme din strategi, hente nye følgere, og løbende skabe indhold til dine følgere, der skaber værdi for dem og dit brand. På den måde kan vi hjælpe din virksomhed med hele tiden, at udnytte alle muligheder på Facebook.

Du kan også udnytte mulighederne fra Facebook annoncering(link) til at få flere fans til din Facebook-side.

BLIV VENNER MED FACEBOOKS ALGORITME

Facebook har lavet en algoritme, der gør at det ikke er alle dine følgere, som ser det indhold du lægger ud på din Facebook-side.

Det betyder, at selvom du har 10.000 likes, så kan et opslag kun blive set af 500 personer, samtidig med at en side med 500 likes nemt kan blive set af 10.000 personer.

Derfor er det vigtigt, at du hele tiden arbejder med algoritmen, samt den data som Facebook stiller til rådighed via Facebook Insights, da det kan være med til at vende din Facebook-side fra fiasko til succes.

Vi har stor erfaring med, at arbejde med den data som Facebook giver, og derved være med til at øge antallet af visninger og interaktioner pr. opslag. Det betyder i sidste ende mindre arbejder, flere visninger, og bedre indhold til dine følgere.

HER VAR FACEBOOK CONTENT VEJEN FREM

Vi har udvalgt nogle af de kunder, som vi har hjulpet med at skabe en succesfuld Facebook-side.

Her kan du se hvordan Facebook content kan bruges i praksis, og være med til at skabe grundlag for et miljø, hvor du kan skabe relationer til dine kunder og følgere.