Instagram annoncering

INSTAGRAM ANNONCERING

Vi er ekspert i Instagram annoncering

INSTAGRAM

I 2012 blev Instagram købt af Facebook, der lige siden har brugt tiden på at udvikle på den mere kreative og inspirationsfokuserede platform. I efteråret 2015 åbnede Facebook op for annoncering på Instagram, hvilket har givet annoncører muligheden for at sende deres indhold ud kombineret på Facebook og Instagram.

Det giver Facebook en unik mulighed for at hente data fra flere platforme, og da 68% af alle online køb indebærer flere enheder, er kombinationen af de to platforme helt perfekt.

Instagram kan derfor blive en vigtig kanal, der kan inspirere, men også skabe vækst i din virksomhed.

ANNONCERING

På Instagram går brugerne på opdagelse, for at blive inspireret af de billeder de ser. Derfor bør du som virksomhed lave annoncer, der er tro mod dit brand, og som rammer dine potientielle kunder, når de søger efter ny inspiration på Instagram.

Med Instagram-annoncering kan du på den måde skabe opmærksomhed omkring dit brand eller produkt, samtidig med at du “lærer” dine kunder hvordan de bruger det bedst muligt.

Ved hjælp af Instagram-annoncer har vi muligheden for at brande din virksomhed bedst muligt, og samtidig få mest ud af hver brugte krone, ved hjælp af en analytisk tilgang til de værktøjer Facebook og Instagram tilbyder.

CONTENT

Opbyg et fællesskab for dine kunder på Instagram med flot og inspirerende indhold. Skab en fortælling, en grafisk præsentation eller et lille koncept for at få dine potientielle kunder længere ind i dit univers.

Hos Adverr er vi eksperter i at skabe indhold, der skaber en forbindelse mellem dig og dine kunder. Vi analyserer hvilke hashtags du skal bruge, hvor mange gange du skal bruge dem, og hvornår det er en god idé at ændre dem.

Med den tilgang til Instagram er vejen banet for succes, så det eneste dine kunder venter på, er at du kommer i gang.

SKAL VI OGSÅ HJÆLPE DIG?

Kontakt os i dag, så vi kan tage en snak om hvordan du får mest ud af Facebook. Som du kan se, så synes vi det er hamrende sjovt, at hjælpe andre på vejen mod succes.

SKAL VI OGSÅ HJÆLPE DIG?

Kontakt os i dag, så vi kan tage en snak om hvordan du får mest ud af Facebook. Som du kan se, så synes vi det er hamrende sjovt, at hjælpe andre på vejen mod succes.

HVORFOR SKAL DU BRUGE INSTAGRAM ANNONCERING?

Instagram er en af verdens største mobilannonceringsplatforme. Omkring 50% af alle danske teenagere bruger Instagram dagligt, og der bliver genereret over 3,5 mia. likes på mediet hver dag. I takt med at flere og flere bruger mobilenheder som et led i deres købsproces, bliver vigtigheden af at kunne ramme dine kunder på flere platforme større. Derfor skal du bruge Instagram annoncering.

Når dine kunder går på opdagelse på Instagram, er det for at finde inspiration og følge med i de nyeste trends. Derfor er det vigtigt, at du er tilstede og aktivt arbejder med at påvirke din målgruppe. Med Instagram annoncering kan du gøre netop dette, ved at sende et budskab ud til dine følgere, der passer ind i den æstetiske og begejstrede Instagram-verden.

Hos Adverr lægger vi et ekstra niveau på, og tilføjer data og analyse som et vigtigt omdrejningspunkt for at få succes med Instagram annoncering. Det er vigtigt for os, at vores kunder altid bruger deres penge bedst muligt, og skaber det størst mulige afkast i form af enten branding eller direkte salg. Vi tager også det tunge slæb, når du skal finde ud af hvilke hashtags der skal bruges, og derefter analysere hvilke af dem der virker bedst. På den måde hjælper vi dig med at indeksere din Instagram-profil, for at gøre det nemmest muligt for dine potentielle kunder at finde frem til dig.

Hvis du er i tvivl omkring din tilgang til Instagram, og om du skal bruge annoncering eller gå efter en organisk opbygning af et lille fællesskab for dine bedste kunder, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kender til alle værktøjer, og kan hurtigt og overskueligt give dig et overblik over fordele og ulemper ved brugen af Instagram.

Ville det ikke være rart med en kanal, hvor du kunne ”lære” dine kunder hvordan de får mest ud af dit produkt, samtidig med at de kan dele det med deres venner, så du kommer ud til en endnu større målgruppe? Hos Adverr er vi klar til at hjælpe dig, lige meget om du skal have hjælp med Instagram annoncering eller en skarp indholdsstrategi.