Business Center Bornholm

Lokale forretninger i fokus

Med 3 workshops og mere end 75 deltagere har Business Center Bornholm givet de lokale virksomheder bedre muligheder for at få succes med sociale medier.

3

WORKSHOPS

0

DELTAGERE

0

SLIDES

Viden der skaber lokal værdi

MÅLSÆTNING: VIDENSFORMIDLING

Business Center Bornholm står i spidsen for virksomhedsvejledning til lokale virksomheder på Bornholm. Derfor havde de brug for hjælp udefra til at undervise og udvikle virksomhedernes viden om sociale medier.

Vi assisterede dem i dette ved at afholde workshops med fokus på brugen af sociale medier samt på, hvordan lokale virksomheder kan løfte deres bundlinje ved hjælp af de forskellige platforme. Over 3 omgange deltog mere end 75 personer fra de lokale virksomheder på Bornholm.

For at sikre det største udbytte for alle deltagerne blev der taget fat i Facebook annoncering og de muligheder, værktøjet tilbyder lokale virksomheder. Derudover blev der arbejdet med, hvordan Instagram kan bruges strategisk og analytisk i forhold til den pågældende deltagers virksomhed.

Hvad sagde deltagerne?

“Jeg fik en meget større forståelse for hvor vigtigt det er, at måle på de rigtige ting ift. at jeg til dagligt driver webshop. Tidligere troede jeg at jeg allerede skabte værdi ved at få kliks, men jeg fandt ud af at mange kunder ikke gennemførte købet og det betyder selvfølgelig at jeg skal have en anderledes tilgang i mine annoncer.”

Ina - Ejer af webshoppen "Santo"

“Jeg kom her med en forventning til, at jeg skulle have bekræftet min tilgang til Facebooks annonceringsplatform, men efter Martins foredrag fandt jeg ud af, at jeg er gået lidt skævt til værks. Jeg blev meget overrasket over hvor komplekst det er at få mest muligt ud af sine annonceringskroner, og jeg fik en masse redskaber til at få dette i fremtiden.”

Jannik Larsen - Ejer af reklamebureauet "HSP"

“Helt overordnet fik jeg en masse gode tips og tricks med videre. Jeg er selvlært i Facebook, og må indrømme at det kan være noget en af hungle af navigere i platformens mange muligheder. Derudover fik jeg en forståelse for hvordan man kan skabe målbar værdi, også selvom man som os ikke har en webshop.”

Theis - Medejer af byggefirmaet "Byg grønt"

Vil du vide mere?