Markedsføring på sociale medier


Vidste du, at effektiviteten af din virksomheds tilstedeværelse på sociale medier er minimal, hvis ikke du udnytter de avancerede muligheder?

Facebook annoncering

Vi sikrer dig kosteffektiv annoncering og omsætter det til salg og synlighed.

Instagram annoncering

Vi øger dit kendskab og antallet af kunder med annoncering på Instagram.

LinkedIn annoncering - ikon

LinkedIn annoncering

Vi rammer din målgruppe på verdens største professionelle sociale medie, LinkedIn.

Content management

Vi udvikler, producerer og eksekverer kvalitetsindhold til dine sociale medier.

Facebook annoncering

Ved hjælp af Facebook annoncering øger vi din tilstedeværelse og skaber direkte målbar salg til din virksomhed. Vi opbygger en dybere indsigt i din målgruppe, der giver dig mulighed for en mere intelligent og effektiv markedsføring.

Med annoncering på Facebook kan du hurtigt og nemt øge dit online salg, skabe mere trafik til din hjemmeside, indsamle flere leads og øge din brand awareness.

Sociale medier - Facebook annoncering
Sociale medier - Instagram annoncering

Instagram annoncering

Instagram bruger de samme effektive annonceringværktøjer som Facebook. Du opnår derfor hurtigt en god synergieffekt ved både at bruge annoncering på Facebook og Instagram, når du skal lave markedsføring på sociale medier.

Med Instagram annoncering får dine kunder en gnidningsfri oplevelse, hvor din annonce er midtpunktet for visuel inspiration. På den måde kan du rent og enkelt få kendskab og konverteringer fra din målgruppe.

LinkedIn annoncering

Med annoncering på LinkedIn hjælper vi både B2B og B2C virksomheder med at nå deres målsætninger. Den profesionelle tilgang giver, sammen med LinkedIn’s annonceværktøj, muligheden for at ramme beslutningstagere på det helt rigtige tidspunkt.

Lad os hjælpe din virksomhed med at skabe salg, øge brand awareness og opbygge stærke relationer til din målgruppe på verdens støreste sociale medie for profesionelle, LinkedIn.

Sociale medier - Linkedin annoncering
Sociale medier - Content Management

Content management

Vil du styrke dit brand og skabe en unik relation til din målgruppe?

Med en kreativ og dataorienteret tilgang producerer og eksekverer vi det helt rigtige indhold til din målgruppe. Vi er med fra udarbejdelsen af strategien til den daglige vedligeholdelse og udviklingen af nye og innovative idéer.

Lad os hjælpe din virksomhed med at skabe salg, øge brand awareness og opbygge stærke relationer til din målgruppe ved hjælp af content management, som en del af din markedsføring på sociale medier.

Sådan arbejder vi med
sociale medier

Vores arbejdsmodel sørger for, at din virksomhed konstant arbejder hen i mod at tage det næste skridt uanset styrken af dine sociale medier. På den måde sørger vi for, at din virksomhed altid kan navigere roligt rundt i den foranderlige digitale verden.

Model: Sådan arbejder vi med digital forretningsudvikling

01

Analyse

Vi starter altid vores arbejde med at lave en analyse af dit fundament samt tidligere og nuværende aktiviter på dine sociale medier. På den måde sikrer vi det bedste udgangspunkt for din social medie-indsats fremadrettet.

02

Segmentering

Efter vi har lavet vores analyse, bruger vi den til at lave en segmentering af din målgruppe, som stemmer overens med de sociale medier, vi skal være tilstede på.

03

Produktion

Når vi har lavet en segmentering af målgruppen, udarbejder vi det kreative og kommunikative indhold der passer til segmenteringen. På den måde opnår vi størst opmærksomhed fra målgruppen.

04

Eksekvering

Til sidst opsættes og eksekveres indholdet til de valgte medier ud fra de tidligere skridt. Derefter analyserer vi resultaterne, så du hele tiden opnår det maksimale udbytte af din indsats.

Vil du vide mere om sociale medier?