SPECIALISTER I DIGITAL MARKETING

Vores Ydelser

Digital Forretningsudvikling

Vi udvikler din forretning digitalt, så den passer med din overordnede forretningsstrategi.

Sociale medier

Vi udnytter de sociale medier og deres værktøjer til at skabe en kosteffektiv tilstedeværelse.

Workshop

Vi hjælper dig med at lære, forstå og udnytte det digitale landskab optimalt i forhold til din virksomhed.

Hvorfor skal du vælge os?

1

Vi udvikler din digitale indsats på tværs af platforme og sikrer, at din forretning altid er digitalt moden.

2

Vi er specialister i digital marketing og indfødte i den digitale verden. Derfor kan vi udnytte vores viden om den digitale verden til at vækste din forretning.

3

Vi fokuserer på KPI’er, så vores resultater skaber værdi for dig – ligemeget om din målsætning er synlighed, brand awareness eller salg.

Sådan arbejder vi med
Digital Marketing

Vores arbejdsmodel sikrer, at din virksomhed konstant arbejder mod det næste skridt uanset den nuværende styrke af din digitale tilstedeværelse. På den måde kan din virksomhed altid navigere roligt rundt i den foranderlige digitale verden.

Model: Sådan arbejder vi med digital forretningsudvikling

01

Analyse

Vi starter altid vores arbejde med at lave en analyse af dit fundament samt tidligere og nuværende digitale aktiviter. På den måde sikrer vi det bedste udgangspunkt for din digitale indsats fremadrettet.

02

Segmentering

Efter vi har lavet vores analyse, bruger vi den til at lave en segmentering af din målgruppe, som stemmer overens med de platforme og kanaler, som vi skal være tilstede på.

03

Produktion

Når vi har lavet en segmentering af målgruppen, udarbejder vi det kreative og kommunikative indhold, der passer til segmenteringen. På den måde opnår vi størst opmærksomhed fra målgruppen.

04

Eksekvering

Til sidst opsættes og eksekveres indholdet til de valgte platforme og kanaler ud fra de tidligere skridt. Derefter analyserer vi resultaterne, så du hele tiden opnår det maksimale udbytte af din indsats.

Vil du vide mere om Digital Marketing?