OM OS

Vi kan hjælpe dig med

Digital Forretningsudvikling

Vi udvikler din forretning digitalt, så den passer med din overordnede forretningsstrategi.

Sociale medier

Vi udnytter de sociale medier og deres værktøjer til at skabe en kosteffektiv tilstedeværelse.

Workshop

Vi hjælper dig med at lære, forstå og udnytte det digitale landskab optimalt i forhold til din virksomhed.

Vi udvikler virksomheder digitalt,

ved hjælp af data og kreativitet.

Ved at kombinere data og kreativitet sikrer vi den rigtige opbygning af din virksomheds digitale fundament, hvilket øger effekten af din digitale tilstedeværelse. Vi bruger data til analyse og segmentering og til at skabe indhold, der passer til din målgruppe uden, at det begrænser kreativiteten.

Vi arbejder med digital marketing og er specialister i sociale medier og digital forretningsudvikling. Vores kompetencer sikrer dig succes i den digitale verden. Vi udvikler, eksekverer og vedligeholder din digitale indsats og sikrer, at dine mål indfries.

Vores team

Vi er et passioneret team af digitalt indfødte med flair for den digitale verden. Vores team har mange kompetencer, som støttes af et netværk af freelancere, som altid klar til at hjælpe dig med at løfte din digitale indsats. 

Vores mission

Hos Adverr vil vi udvikle vores kunders forretning digitalt ved at have fokus på data, kreativitet og teknisk forståelse.

Vores historie

Adverr blev stiftet i 2014 og har altid været båret af en passion for udviklingen i den digitale verden. Siden da har projekterne været mange, mens erfaringen og mulighederne er vokset. Det er stadig selvsamme passion, der driver os til at hjælpe dig med at nå nye digitale højder.

Vores vision

Vores vision er, ved hjælp af passion og en stærk kultur, at levere værdiskabende, nyskabende og prisvindende arbejde, der hæver brugernes forventning til deres digitale oplevelser.

Vil du vide mere om os?