Digital Forretningsudvikling


Vidste du, at over 70% af danskerne dagligt bevæger sig digitalt på forskellige platforme, hvor de er klar til at modtage budskaber fra brands?

Analyse & Segmentering

Vi finder de steder, hvor din virksomhed kan udvikles digitalt ud fra din målgruppes adfærd.

Konceptudvikling

Vi udvikler koncepter, der rammer din målgruppe og udnytter dennes fulde potentiale.

Eksekvering

Vi eksekverer din virksomheds daglige markedsføring på tværs af flere digitale platforme.

Analyse & Segmentering

Digital forretningsudvikling starter altid med analyse og segmentering af din målgruppe, så vi kan bygge solidt fundament, der stemmer overens med din overordnede forretningsstrategi.

På den måde sikrer vi, at din virksomhed får det størst mulige overblik og udbytte af din digitale indsats. Derudover får du det bedste udgangspunkt til at skabe vækst på nuværende og nye markeder.

Konceptudvikling

Vi udvikler koncepter, der muliggør din virksomheds visioner. Ved at konceptudvikle med et digitalt udgangspunkt sørger vi for, at du hurtigt og effektivt får tilpasset din forretning til det digitale landskab. Det betyder, at du opnår den største effektivitet i din virksomheds digitale tilstedeværelse.

Med de rigtige koncepter på plads kan du hurtigt øge værdien af den data, du indsamler ved hjælp af dine sporingsværktøjer samtidig med, at det vækster din omsætning og øger indsigten i din målgruppe.

Eksekvering

Vi effektuerer markedsføring på flere digitale platforme og opbygger en synergi mellem dine forskellige aktiviteter. På den måde bliver dit annoncebudget brugt mest effektivt ud fra dine kampagners performance.

Med brugen af sporingsværktøjer bruger vi din målgruppes adfærd til at optimere din digitale indsats. Derved skaber vi resultater, der løfter din bundlinje og indfrier dine mål.

Sådan arbejder vi med
digital forretningsudvikling

Vores arbejdsmodel sikrer, at din virksomhed konstant arbejder mod det næste skridt uanset den nuværende styrke af din digitale tilstedeværelse. På den måde kan din virksomhed altid navigere roligt rundt i den forandrelige digitale verden.

Model: Sådan arbejder vi med digital forretningsudvikling

01

Analyse

Vi starter altid vores arbejde med at lave en analyse af dit fundament samt tidligere og nuværende digitale aktiviter. På den måde sikrer vi det bedste udgangspunkt for din digitale indsats fremadrettet.

02

Segmentering

Efter vi har lavet vores analyse, bruger vi den til at lave en segmentering af din målgruppe, som stemmer overens med de platforme og kanaler, vi skal være tilstede på.

03

Produktion

Når vi har lavet en segmentering af målgruppen, udarbejder vi det kreative og kommunikative indhold, der passer til segmenteringen. På den måde opnår vi størst opmærksomhed fra målgruppen.

04

Eksekvering

Til sidst opsættes og eksekveres indholdet til de valgte platforme og kanaler ud fra de tidligere skridt. Derefter analyserer vi resultaterne, så du hele tiden opnår det maksimale udbytte af din indsats.

Vil du vide mere om digital forretningsudvikling?