Faxe Kondi x Bibi Chemnitz

Et samarbejde på tværs af kultur

Faxe Kondi og Bibi Chemnitz lavede i samarbejde en tøjkollektion. Det resulterede i mere end 25.000 interaktioner og 350.000 visninger på 2 måneder.

0

INTERAKTIONER

0

VISNINGER

Co-lab der giver genklang

Målsætning: Brand awareness

Faxe Kondi har siden starten af 80’erne været at finde på det grønlandske marked, hvor brandet er blevet en del af den nyere kultur. Selvsamme kultur er stærkt præget af den populære dansk/grønlandske designer, Bibi Chemnitz. Sammen blev det besluttet, at det var på tide at give igen – det resulterede i Faxe Kondi x Bibi Chemnitz.

I samarbejde mellem Bibi Chemnitz og Faxe Kondi var vi en stor del af konceptudvikling, udarbejdelse af kollektion samt produktion og eksekvering af kampagnematerialet. Målsætning var at skabe øget opmærksomhed til Faxe Kondi-brandet og samtidig give det mere kant med Bibi Chemnitz som frontløber på en ny tøjkollektion.

Tøjkollektionen blev offentliggjort ved to release events i Nuuk og København. Derudover kørte den officielle kampagnevideo på national tv og i de 6 største lufthavne i Grønland. Flere influenter som Peter Falktoft, Ericka Jane og Xander støttede også op om kollektionen via deres sociale medier.

Udvalgte opslag

Ydelser
Periode

Vil du vide mere?